Ce este cuponul meu personal și cum îl folosesc?

Cuponul dvs. personal este un credit Lola Market. Este un cupon unic per client care nu necesită o comandă minimă pentru a fi utilizat și va fi redus din suma totală a achiziției dvs.

Pentru a aplica cuponul personal, puteți intra atât de pe web, cât și din aplicație:

  • De pe web, atunci când introduceți cu e-mailul și parola dvs. în secțiunea „Contul meu” trebuie să faceți clic pe „Plan prieten” și „Utilizați cuponul personal”
  • Din aplicație, când introduceți cu e-mailul și parola, veți vedea trei puncte verzi în colțul din stânga sus, care vă vor permite să accesați meniul aplicației din contul dvs. Trebuie să faceți clic pe opțiunea „Aplicați cuponul în coș”

Suma totală pe care o aveți în soldul personal se va aplica automat la următoarea comandă. Amintiți-vă că cupoanele nu sunt cumulative, prin urmare este posibilă aplicarea unui singur cupon per comandă. De exemplu, dacă aveți un credit de 30 Lei pe cuponul dvs. personal, 30 Lei vor fi deduse din suma totală a unei comenzi viitoare la sfârșitul achiziției, atâta timp cât aplicați cuponul.

Cuponul dvs. personal expiră într-o perioadă de două luni, dacă a fost plătit de la echipa noastră de Servicii Clienți ca o soluție asociată cu o comandă pe care ați făcut-o și în termen de o lună dacă ați realizat-o invitând un prieten, după acest timp va fi șters automat.

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.